Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Submission Rules
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 7
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Submission Rules

Informații si regulament privind link-urile acceptate in Director-Romanesc.info


1.) Nu se accepta site-uri pe urmatoarele teme: religie, astrologie, homeopatie, "medicina alternativa", "medicina naturista", teorii conspirative.

2.) Nu se accepta site-uri care au link-ul reciproc pus pe o pagina izolata, care nu este legata prin link de prima pagina a siteului.

3.) Linkurile sunt sortate dupa Page Rank. Site-ul cu cel mai mare Page Rank va fi afisat in fata celor cu un Page Rank mai mic si dupa siteurile marcate FEATURED.

4.) Alege o cautare rapida in director si asigura-te ca site-ul tau nu este deja listat.

5.) NU acceptatm site-uri care sunt in constructie.

6.) NU acceptam site-uri cu continut ilegal (abuzuri de copii, hacking, terorism etc).

7.) NU acceptam site-uri care fac redirect spre alte site-uri.

8.) Descrierea site-ului trebuie sa fie in concordanta cu continutul site-ului.

9.) Alege cu GRIJA categoria in care iti pui site-ul. Daca acesta nu corespunde site-ul tau va fi mutat in alta categorie.

10.) NU se accepta acelasi link de 2 ori. Daca aveti site-ul inscris o data nu incercati sa il mai inscrieti o data, va fi refuzat. La abuzuri repetate de acest gen se va sterge si site-ul deja listat in Director Romanesc. Nu incercati sa inscrieti acelasi link cu descrieri sau titluri diferite, NU SE ACCEPTA.

11) Ne rezervam dreptul de a nu accepta, de a sterge sau modifica orice site!!!

12) Cerem un link reciproc pentru acceptare


Termeni si Conditii

Pentru a utiliza, vizualiza, inscrie situri, sau in orice alt fel utiliza acest site, trebuie sa acceptati toate aceste conditii si termeni:

1. Toate informatiile si datele de pe acest site web sunt furnizate ca atare, asa cum sunt si in forma in care sunt, fara nici o garantie de nici un fel.

2. Utilizarea informatiilor si datelor continute in acest site web, este exclusiv riscul Dvs., al vizitatorului.

3. Ne rezervam dreptul de a schimba informatiile, regulile, datele sau scopul acestui site, dreptul de a aproba, adauga sau scoate situri din baza noastra de date, de a modifica sau corecta listingurile aferente, precum si de a modifica acesti termeni si conditii, dupa cum credem de cuviinta si fara nici o notificare prealabila. Prin utilizarea in continuare a acestui site, va angajati sa acceptati in totalitate acesti termeni si conditii, incluzand toate modificarile survenite prezentului document. Este de datoria Dvs. de a vizita acest document in mod repetat, pentru a verifica daca acesti termeni sunt inca acceptabili pentru Dvs.

4. Prezenta sitului Dvs. in director Director-Romanesc.Info constituie un privilegiu si nu un drept. Acceptarea sau nu a unui site in director ramane integral la latitudinea editorilor nostri. Plasarea unui link catre Director-Romanesc.Info poate constitui avantaj, dar nu garanteaza acceptarea sitului Dvs. in director.

5. Nu avem nici o legatura cu posesorii de siteuri sau siteurile listate in Director-Romanesc.Info si nu avem control asupra informatiilor pe care ei le adauga in director. Nu sustinem si nu garantam in nici un fel calitate sau validitatea sau orice alt aspect referitor la aceste listinguri.

6. Dvs. acceptati sa va asumati toate riscurile, directe, indirecte sau incidentale, provenind din utilizarea acestui site si/sau a informatiei continute de acesta, incluzand fara limitari, probleme cu computerul, pierderi de date, intreruperea afacerii Dvs, defectiuni de hardware, pierdere de profit, etc.

7. Director-Romanesc.Info isi rezerva dreptul de a restrictiona, suspenda sau termina accesul Dvs. la serviciile acestui site in parte sau integral, dupa cum considera de cuviinta si in orice moment, fara ca Dvs. sa fiti instiintat in vreun fel in prealabil si fara nici un fel de despagubiri.

Director-Romanesc.info, si editorii/administratorii sai:

1. Nu fac nici un fel de confirmari sau afirmatii, directe sau indirecte, legat de acuratetea sau corectitudinea informatiilor si datelor continute in acest site web.

2. Nu garanteaza ca serviciile oferite de Director-Romanesc.Info sunt sau vor ramane fara intreruperi sau fara erori. Serviciul este oferit "ca atare" fara nici un fel de garantii.

3. Nu accepta nici un fel de penalizare sau despagubire ca urmare a utilizarii informatiei scrise sau datelor oferite, sau ca urmare a increderii puse in acestea.

4. Nu fac nici un fel de afirmatii, directe sau indirecte, referitor la cat de potrivita este informatia sau datele continute de acest site pentru orice scop particular.

5. Nu ofera nici un fel de garantii ca informatia si datele continute de acest sit, sunt libere de infectii cu virusi de calculator sau alte contaminari.

6. Nu sustine, nu confirma, si nu garanteaza nici un fel de terti, sau produse ori servicii ale tertilor care sunt listate ca informatie pe acest sit, ca urmare a oricarei informatii, material, continut referit la, inclus in, sau legat (linked) catre, dinspre sau spre acest site web.

!!! Pentru a utiliza, vizualiza, inscrie siteuri, sau in orice alt fel utiliza acest site, trebuie sa acceptati toate aceste conditii si termeni.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate