Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 1
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Cele mai bine vandute marci de televizoare

Cele mai bine vandute marci de televizoare

Dată adăugare: February 13, 2013 12:46:29 PM
Author: plum
Categorie: Afaceri si Economie: Alimentatie: Bunuri de consum
chiar si in 3D. De aceea si modul in care urmarim filme sau programele preferate la televizorul din intimitatea casei trebuie sa suporte anumite modificari. Si cei care au decis sa adopte aceste noi tehnologii si sa ofere clientilor lor sunt putin altii decat cei cu care eram obisnuiti sa furnizeze tehnica de varf acum cativa ani.

Astfel, dintre granzii in domeniul televizoarelor cu tehnologie LCD care isi disputa suprematia, ii vom aminti pe cei de la Panasonic, LG, Philips, Sharp, Samsung, Teletech, Sony sau Hitachi. In timp ce, pe segmentul LED, cele mai cunoscute marci sunt Benq, LG, Eboda, Panasonic, Hitachi, Philips, Sharp, Samsung, Sony, Vortex si Teletech.

Cele mai bine vandute marci de televizoare sunt cele care, din punct de vedere al dotarilor tehnice corespund cerintelor momentului, cel putin din punct de vedere al calitatii sunetului redat si al imaginii. Claritatea imaginii, redarea in sistem HD sau full HD, toate conteaza in alegerea unui televizor, chiar si pentru locuinta.

Care ar fi, totusi, diferentele intre cu tehnologie LED si LCD? Aproximativ aceeasi tehnologie. Amandoua au display LCD (cu cristale lichid). Diferenta este ca televizoarele LED folosesc leduri pentru a lumina ecranul, in timp ce televizoarele LCD folosesc neoane. Din punct de vedere al consumului, televizoarele LED au un consum mai mic. De asemenea, din punct de vedere economic, cheltuielile sunt mai mici, deoarece tehnologia LCD foloseste invertoare pentru neoane, care se defecteaza relativ des.

Trebuie sa mentionam ca LED tv inseamna de fapt o imagine imbunatatita fata de tehnologia LCD, prin prisma cresterii gamei de culori; si nuantele de negru si alb sunt mai intense, ceea ce creste nivelul calitatii imaginii pe ecran. Daca, totusi, ne hotaram la un televizor LCD, trebuie sa avem grija la panoul IPS, pentru o imagine cat mai buna, din orice unghi am privi.
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate