Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 0
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Solutii ecologice pentru incalzirea eficienta a locuintei

Solutii ecologice pentru incalzirea eficienta a locuintei

Dată adăugare: February 13, 2013 12:33:49 PM
Author: plum
Categorie: Afaceri si Economie: Asigurari: Pensii
s-au dezvoltat automobile electrice, se recicleaza mai mult decat in trecut, se incearca de asemenea reducerea consumului de energie.

Vom vorbi despre cele mai noi sisteme de incalzire ecologice, acestea incep sa fie folosite la scara larga in special in Europa de Vest si America de Nord, speram ca se va dezvolta aceasta industrie si in Romania si bineinteles ca romanii vor intelege utilitatea si necesitatea acestor sisteme.

S-a dovedit stiintific ca panourile solare sunt cea mai buna solutie pentru a folosi eficient energia solara pentru a produce caldura si pentru a incalzi apa. Elementele component sunt coordonate intre ele astfel incat energia solara colectata poate fi utilizata pe parcursul unui an, chiar si in sezonul reze sau in zilele innorate. Acest sistem de incalzire a primit premiul Bundespreis in anul 2006, premiu acordat de catre Statul German, pentru inovativitatea sistemului, precum si pentru usurinta in utilizare a acestuia, putand fii conectat la sistemele de incalzire deja existente.

O alta varianta ecologica este incalzirea locuintelor cu panouri radiante, efectele pozitive ale folosirii acestora au fost descoperite de curand, au nevoie ce-i drept de conectarea la o sursa de energie electrica, care poate fi totusi obtinute prin intermediul altor sisteme. Sunt o varianta eficienta de incalzire in comparatie cu sistemele clasice care au un consum de energie foarte mare.

Incalzirea cu paleti din lemn, este o varianta economica a sistemelor de incalzire, de la boiler pana la sistemul de stocare a caldurii componentele pot fi schimbate pentru a se putea folosi in paralel cu alte sisteme de incalzire. Acest sistem de incalzire este ecologic deoarece ajuta la reciclarea resturilor de materiale lemnoase, consumandu-le intr-un mod eficient. Procesul de combustie nu produce gaze nocive, folosind doar CO2-ul pe care copacul l-a extras anterior din mediul inconjurator, lemnul este o materie prima regenerabila, ceea ce face din acest sistem unul ecologic.
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate