Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 6
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Turismul ca fenomen economic si social

Turismul ca fenomen economic si social

Dată adăugare: February 07, 2013 03:28:34 PM
Author: plum
Categorie: Arta si Cultura
De-a lungul timpului turismul a cunoscut o continua crestere si diversificare, atat a formelor acestuia precum si a activitatilor specifice, este sectorul economic care cunoaste cea mai rapida crestere, statistica fiind valabila pentru majoritatea tarilor dezvoltate cat si pentru cele aflate in curs de dezvoltare.

Tursimul modern este strans legat si de cresterea numarului de destinatii turistice precum si a accesibilitatii acestora. In ultimii ani s-au dezvoltat o multime de statiuni turistice, luand exemplul Romaniei, putem analiza situatia statiunilor de pe Valea Prahovei care au devenit preferatele romanilor, cu toate ca preturile au explodat, dupa ce s-au construit numeroase spatii de cazare de diverse clase si marimi, s-au dezvoltat serviciile de agreement si a crescut considerabil numarul unitatilor de alimentative publica, a barurilor si cafenelelor.

Observam o schimare si in Bucuresti privind cresterea numarului de hoteluri pentru oameni de afaceri dotate corespunzator, un exemplu bun este AVE - Hotel de trei stele in Bucuresti , acesta este o oaza de liniste in mijlocul orasului.

Hotelul dispune de camere spatioase, mobilate modern, cu un design cald care va relaxeaza si va face sa va simtiti ca acasa, un atu important pentru persoanele care calatoresc foarte mult, pentru cei care cauta un hotel in bucuresti de trei stele fara a plati o avere pentru o noapte de cazare sau pentru cei care vor ceva mai mult, AVE Hotel va ofera “ospitalitate cu personalitate”.

In prezent veniturile generate de catre turism se pot compara cu cele generate de sectoare importante ale unei economii nationale precum industria, comertul. Avantajele dezvoltarii turismului pe viitor sunt chiar obiectivele turismului precum protejarea naturii, a monumentelor si a altor atractii turistice, dezvoltarea economica a zonei in care se desfasoara activitatea, oferirea de servicii calitative, protectia si securitatea turistilor precum si informarea corecta si completa acestora.
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate