Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 1
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Hainele de dama si moda

Hainele de dama si moda

Dată adăugare: January 26, 2015 02:21:10 PM
Author: Ann
Categorie: Afaceri si Economie: Magazine: Magazine Online
Moda e o stare de spirit, un „trend” impus de casele de moda, designeri si de modificarile de ordin social si intelectual care au loc la nivelul societatii. Cele mai expuse transformarilor dictate de moda sunt haine dama. Bluze, camasi, fuste, pulovare, hainele purtate de femei sunt intr-o continua schimbare si asta pentru ca gustul si nevoia de nou a doamnelor nu pot fi tinute in frau. La un moment dat, in istoria modei, au existat tendinte de a se reveni la numite tipuri de haine dama, mai retro, ceea ce a adus in discutie modul in care designerii aleg sa valorifice trendurile si conceptul feminin despre moda.

Pana la urma, moda este facuta de perspectiva pe care o da un designer unui concept si de felul in care este inteleasa creatia sa de cumparatoare. Daca haine dama nu ar fi cumparate, cerute si purtate de femei, designerii de moda nu ar mai exista. Prin solicitarile venite din partea lor si afisarea in public cu o anume creatie, mai ieftina sau mai scumpa, moda se reinventeaza pe bazele fixate de vechile modele existente pana sa apara unele noi. Spre deosebire de hainele pentru barbati, care nu sunt asa de sofisticate si diverse, haine dama sunt mereu cu un pas inaintea tendintelor actuale si mereu adaptate unor idei si concepte pe care doar femeile le pot intelege. Ce le deosebeste pe cele feminine de cele barbatesti? In primul rand, materialele, apoi croiala si cromatica. Nu vom vedea niciodata haine barbatesti cu fel de fel de accesorii si aplicatii, la fel cum nu vom vedea haine dama care sa nu fie pe placul femeilor. Designerii si casele de moda par sa stie in fiecare secunda ce gandesc femeile, le intuiesc perfect gusturile si le aduc in fata ochilor acele creatii care le satisfac, in acelasi timp, nevoia de a cumpara ceva nou si necesitatea de a fi „la moda”.

Constatarea nu ar trebui sa aiba nici un semn de intrebare de vreme ce se fac studii, se verifica „piata”, totul pentru ca materialele folosite si timpul pierdut sa nu fie „aruncate” in haul incertitudinii. Intr-un final, hainele de dama trebuie sa fie la moda, pentru ca, nu-i asa, femeile trebuie sa fie mereu frumoase, sa atraga barbatii, sa se faca placute, iar o tinuta monotona nu le ajuta cu nimic…
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate