Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 0
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Optimizarea SEO „primara” si optimizarea SEO complexa

Optimizarea SEO „primara” si optimizarea SEO complexa

Dată adăugare: January 26, 2015 11:10:27 AM
Author: Ann
Categorie: Internet: Promovare Web
Se spune ca o optimizare primara, superficiala, dar cu efecte garantate pe termen scurt, o poate face orice utilizator mai avansat al Internetului care stie ce inseamna o platforma web de blogging, de exemplu, si stie cum se administreaza si cum functioneaza un site. Adevarul e undeva la mijloc.

Da, optimizarea simpla se face „din mers” inca din momentul inceputului proiectarii noului site al afacerii dvs. In primul rand, trebui sa stiti clar ce tip de afacere si ce model ii aplicati pentru a defini clar scopurile si obiceiurile de consum ale userilor din publicul tinta vizat. In al doilea rand, trebuie sa fiti constienti ca optimizarea SEO nu se reduce doar la cuvinte cheie puse cu cap intr-un articol. Ea inseamna si optimizare pe mai multe tipuri de site-uri, de la platforme de socializare pana la e-mail si promovare pe radio, tv. Cuvintele cheie incluse si ambalate frumos pentru aceste medii de diseminare a mesajelor nu vor face decat sa impuna utilizatorilor folosirea cuvintelor cheie pentru care a fost facuta optimizarea SEO, adica exact ce va trebuie pentru trafic constant in anumiti parametri.

Optimizarea mai avansata, despre care puteti citi mai multe aici http://dexterseo.ro/optimizare-seo-8-tactici-esentiale-pentru-un-website-nou presupune si atentia sporita la alegerea numelui domeniului, mai ales daca e unul de data recenta. De preferat sunt cele mai vechi, cu o oarecare autoritate in online, care pot avea si cuvintele cheie de care aveti nevoie si pentru care ati facut optimizarea incluse in nume.

O alta etapa pentru optimizarea SEO complexa e si cea legata de tipurile de rezultate. Astazi, ar trebui sa gandim un site „global”, in sensul ca nu numai utilizatorii unor PC-uri vor intra si vor citi lucruri interesante pe site-ul afacerii dvs., ci si cei cu tablete, smartphonuri. Pe langa texte ar fi de preferat sa existe si continut multimedia interactiv, continut non-text optimizat pentru ecranele mici sau cu anumite capacitati de redare reduse fata de un laptop, sa zicem.

Nu in ultimul rand, trebuie sa aveti grija foarte mare cum lucrati cu „MetaData”. Tag-urile de titluri si meta descrierile, pagina trebuie sa aiba formatarea corecta in privinta metadata, cuvintele cheie meta trebuie sa se refere la pagina si nu la alte lucruri, la fel si descrierile meta, titlurile (cat mai atragatoare), care neaparat trebuie sa fie originale, unice.
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate