Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 1
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Design-ul gradinii tale

Design-ul gradinii tale

Dată adăugare: December 30, 2014 04:30:40 PM
Author: Ann
Categorie: Casa si Gradina: Gradina
Ai o gradina posomorata, lipsita de personalitate? Te demoralizezi cand iesi in curte si vezi un spatiu gol, lipsit de culoare si amenajat ineficient? Ti-ai dori o gradina care sa iti incante privirea si cu care sa te mandresti? Solutia este Eco Garden Construct, firma care are solutiile optime de amenajare spatii verzi, amenajare gradini si mentenata spatii verzi. Eco Garden impreuna cu specialisti in domeniu va pot ajuta in privinta materialelor necesare unei gradini (flori, copaci, arbusti, gazon, pamant feril, stancarii si plante perene), a design-ului gradinii si a punerii in practica.

Nici nu se pune problema sa fiti nemultumit de rezultatele finale deoarece echipa Eco Garden Construct va pune la dispozitie programe de proiectare 2D si 3D, care va permit sa vedeti rezultatul, chiar inainte de inceperea efectiva a lucratilor. De asemenea va exista o colaborare continua intre dumneavoastra si echipa de profesionisti, pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

De ce sa va bateti capul cu amenajarea gradinii, cand aveti la dispozitie echipa perfecta care poate face acest lucru pentru dumneavoastra? Este atat de simplu sa sunati la Eco Garden Construct si sa va alegeti serviciile de care aveti nevoie. Pe langa personalul calificat, Eco Garden va pune la dispozitie o serie de servicii, reprezentand pachetul complet de amenajare gradini, de la design pana la plantare si la intretinere spatii verzi. In acest pachet de amenajare spatii verzi puteti opta pentru mai multe componente, de exempu iazuri, lacuri, mici cascade, alei si poteci, stancarii sau gradini alpine, sisteme de iluminat , sisteme de irigatii, sau sisteme de degivrare pentru potecile sau aleile dumneavoastra.

Etapele amenajarii unei lucrari de catre Eco Garden Construct sunt: 1. Aflarea dorintelor dumneavoastra de amenajare a spatiului verde; 2. Examinarea de catre echipa noastra a spatiului ce urmeaza a fi amenajat, pentru a analiza exact tipul de sol cu care urmeaza sa se lucreze, lucrarile posibile pentru tipul de sol si teren etc. ; 3. Dumneavoastra propuneti modelul de amenajare sau va alegeti una din propunerile expuse de catre Eco Garden Construct; 4. Echipa realizeaza o schita grafica a lucrarilor; 5. Aprobarea de catre dumneavoastra a design-ului, a costurilor si semnarea contractului 6. Inceperea lucrarilor.

Consultandu-va cu specialistii Eco Garden Construct, veti descoperi solutia optima pentru ca gradina dumneavoastra sa fie spatiul perfect de relaxare pe care vi-l doriti atat de mult.
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate