Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 1
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Lista de directoare romanesti si straine

Lista de directoare romanesti si straine

Dată adăugare: November 20, 2012 06:53:25 PM
Author: Ann
Categorie: Internet: Promovare Web
O lista de directoare actualizata periodic, care este mai mult decat un instrument util pentru webmasteri. Numarului site-urilor din mediul online este in continua crestere. Fiecare incearca sa-si promoveze afacerea, ca in final sa obtina bani de pe urmele acesteia. Pe langa optimizarea on-site care trebuie facuta cu mare atentie, se urmareste in mod deosebit obtinearea unui link building cat mai natural.

Link buildingul inseamna optimizarea off-page, adica linkuri catre site. Linkurile se pot obtine destul de simplu, prin inscrieri in directoare. Inscrierile trebuie facute strategic, pe o perioada de timp mai indelungata, pentru a evita penalizarile ce pot aparea de la google. Pentru inscrieri este necesara o lista actualizata de directoare , aceasta fiind singura lista la ora actuala care este cu adevarat utila si ajuta mult in procesul de inscriere in directoare. Fiindca este updata de un operator uman, care a citit regulile de listare in directoare si a trecut detaliile necesare in dreptul fiecarui director, poate fi considerata o lista cu adevarat profesionala. Pe langa acest lucru este pusa la dispozitie gratuit si este sortata dupa page rank si alte criterii importante. Aici gasesti si directoare de nisa: http://www.listadirectoare.ro/directoare-romanesti.html Linkurile care vin de la un site-ul din acelasi domeniu sau nisa cu site-ul inscris au o valoare mai mare fata de restul linkurilor.

Important este ca autoritatea site-ului tau sa creasca, de accea este indicat sa diversifici modul de obtine backlink-uri. Alte metode de a obtine backlink-uri:

Advertoriale, care se pot publica in directoarele de articole. Advertorialele sunt articole seo, se bazeaza pe cuvintele cheie ale nisei respective, scopul acestora este de a promova site-ul, blog-ul sau afacerea respectiva si contine un link sau doua catre website.

Schimbul de linkuri cu alte siteuri din aceeasi nisa.

Comunicatele de presa. Publicarea unui comunicat poate duce la obtinerea unui backlink de calitate, iar pe langa acest lucru se poate obtine o buna expunere in media.

Acestea sunt doar cateva metode de linkbuilding, mai sunt destule metode care pot fi aplicate cu succes in promovarea online.
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate