Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 1
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Despre Social Media si PR-ul din Romania

Despre Social Media si PR-ul din Romania

Dată adăugare: October 17, 2012 11:56:59 AM
Author: Lavinia
Categorie: Internet: Promovare Web
Companiile de peste tot din lume isi indreapta din ce in ce mai mult atentia, interesul si investitiile catre mediul online, pentru ca aici “s-au mutat” potentialii clienti. Fenomenul a inceput sa ia amploare si in tara noastra, iar rezultatele sunt extrem de vizibile.

Managerii de magazine online (si in general cei pasionati si activi in mediul online) au realizat ca prezenta lor pe aceste retele de socializare este o metoda de promovare suficient de buna pentru business-ul lor. Facebook, Linkedin, Twitter, Google +, Pinterest, You Tube, precum si blogurile sunt canale de comunicare tot mai populare in randurile romanilor in ultima perioada.

Ce inseamna Social Media?

Social Media inseamna sa urmaresti comportamentul online al oamenilor, al potentialilor consumatori si sa intrii in conversatie cu toti acestia. E foarte important sa intelegi exact cum functioneaza toate aceste retele sociale si sa le folosti cu cap pentru a ajunge la publicul vizat.

Poti contacta si o agentie care se ocupa strict de toate acestea. Echipa Plum Media si-a marit echipa in aceasta toamna si continua asadar investitia in online avand specialisti dedicati maximizarii potentialului acestui mediu si fac deja cu succes multe campanii Social Media.

De ce sa fii prezent pe retelele sociale?
- pentru ca in Romania sunt aproximativ 5 milioane de conturi pe Facebook si atunci este foarte important sa ii urmaresti, atat pe ei cat si pe cei de pe alte retele sociale, iar o parte din acestia sunt posibili clienti a business-ului
- echipa Plum Media stie sa combine cu succes PR si Marketing Online , SEO, designul si campaniile Social Media pentru a aduce profit clientilor
- si pentru ca in ONLINE suntem mult mai puternici!

Retineti totusi si ca activitatea dvs in cadrul acestor instrumente va ajuta pentru a afisa cat mai sus pagina de web, dar si conversatiile de pe retelele sociale raman acolo pe veci.
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate