Director web romanesc cu inscriere gratuita - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
 • Total Linkuri: 10013
 • Aprobate azi: 6
 • Total Categorii: 33
 • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Tipuri de jocuri loto

Tipuri de jocuri loto

Dată adăugare: August 22, 2012 05:14:05 PM
Author: cipiot
Categorie: Diverse

Dupa cum bine se stie jucatorii impatimiti de loto au in sange acest "sport" indiferent de modul in care joaca sau tipul de joc pe care il prefera. In general jucatorii prefera un anumit fel de joc, putini fiind aceia care joaca mai multe tipuri de jocuri. De exemplu un jucator care prefera jocurile cu numere cum este Loto 6/49 va juca mai rar un bilet Pronosport, ci mai degraba va juca Loto 5/40 sau Joker.

Indiferent de jocul preferat este bine de stiut ca sansele de castig cresc odata cu complexitatea modului in care se joaca biletul, acestea insemnand in primul rand numarul de variante jucate pe bilet, schemele reduse pe care se joaca biletul si nu in ultimul rand numarul de bilete jucate, care cu cat este mai mare cu atat sansele de castig sunt mai mari.

Loto 6/49 este de departe cel mai popular si mai apreciat joc datorita premiilor foarte mari oferite, de aceea este probabil si cel mai mediatizat joc de Loteria Romana, acest joc atragand un numar record de jucatori fata de celelalte tipuri de jocuri oferite.

De asemenea, foarte multe site-uri de profil cum ar fi www.loto6-49.ro promoveaza aceste jocuri, fiind o sursa de venit importanta atat pentru cei care organizeaza aceste jocuri cat si pentru bugetul statului. Omul prin natura lui este facut sa fie un jucator indiferent de rezultatul jocului, poate de unde si proverbul "cine nu risca nu castiga".

Astfel, jucatorul are de alea intre urmatoarele variante:

 • LOTO 6/49 ofera 4 categorii de castig iar tragerile au loc de doua ori pe saptamana in zilele de joi si duminica. De asemenea, pe acest bilet se poate juca si jocul NOROC cu 7 categorii de castig, dar numarul jucat este ales aleatoriu de calculator si nu poate fi indicat de jucator.
 • LOTO 5/40 ofera 3 categorii de castig, cu doua trageri pe saptamana in zilele de joi si duminica ca si in cazul Loto 6/49. Si pe acest bilet se poate juca suplimentar jocul SUPERNOROC, numarul sau seria de numere fiind alese aleatoriu de calculator.
 • JOKER (lansat in anul 2000) ofera 8 categorii de castig, tragerile avand loc ca si in cazul jocurilor de mai sus de doua ori pe saptamana in zilele de joi si duminica, totodata si pe acest tip de bilet avand posibilitatea de a se juca NOROC PLUS, unde numarul sau seria de numere sunt alese aleatoriu de calculator.
 • PARILOTO, lansat in Septembrie 2004, este un sistem de jocuri de pariuri sportive si compus din trei sectiuni : fotbal, fotbal plus si special, oferind jucatorilor posibilitatea sa isi creeze propriul joc prin numarul foarte mare de combinatii posibile.
 • PRONOSPORT ofera 3 categorii de castig, programul de concurs cuprinzand 13 meciuri in general din campionatul Italiei serie A.
 • LOZ INSTANT cuprinzand 2 tipuri de lozuri, primul find cel razuibil cu preturi cuprinse intre 3 si 4 lei si castiguri cuprinse intre 5.000 si 200.000 de lei, iar al doilea tip clasicul "loz in plic" cu 5 modele diferite la pretul de 2 lei fiecare model si castiguri cuprinse intre 2 si 100.000 de lei.

Astfel, indiferent de tipul de joc, incepand cu Loto 6/49 si terminand cu lozul razuibil sau lozul in plic, aceste jocuri atrag neincetat persoane dornice sa isi incerce norocul.

Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate