Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 1
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Prajituri la desert

Prajituri la desert

Dată adăugare: June 27, 2012 10:30:00 AM
Author: Anna
Categorie: Life Style: Gastronomie
Desertul este partea preferata din meniu a celor care iubesc dulciurile. Astazi, avem la dispozitie foarte multe retete, o gama variata de ingrediente si sa nu uitam de obiectele electrocasnice care usureaza in mod evident munca. In general, prajiturile sunt alegerea perfecta pentru desert, iar in functie de ocazie, eveniment sau sarbatoare, fiecare decide tipul de prajitura potrivit si bineinteles preferat.

Sarbatorile de iarna sunt cu siguranta cele mai dulci din an, atunci se pregatesc cozonaci, fursecuri, tarte, placinte, torturi si alte bunatati. Fursecurile cu gem sunt prajiturile cele mai populare care se pregatesc in aceasta perioada, fiind foarte usor de facut si de asemenea putin costisitoare. Cea mai mare bucurie pentru cel care le pregateste este sa le serveasca alaturi de cei dragi, asteptand cu nerabdare laudele de rigoare.

De cele mai multe ori, neavand destul timp la indemana suntem tentati sa renuntam la pregatirirea prajiturilor in casa, dar ce poate fi mai bun decat o prajitura facuta dupa propriul plac, cu ingrediente proaspete si atent alese. In plus, poate fi chiar distractiv sa-ti chemi prietenii pentru a pregati o reteta de prajiturele, dar acest lucru depinde de fiecare persoana in parte. Unele persoane prefera sa nu fie ''incurcate'' de altcineva atunci cand isi pun in practica retele.

Cei experimentati in acest domeniu petrec foarte mult timp in bucatarie incercand fel si fel de retete. Unii chiar improvizeaza, facand diverse combinatii de ingrediente, descoperind in acest mod alte noi retete. De asemenea, partea decorativa a prajiturilor este un aspect ce nu trebuie neglijat, in special in cazul prajiturilor festive. Exista diverse metode de a decora, de la unele mai simple la altele mai complexe, fiecare isi poate pune imaginatia in joc si la final sa fie placut surprins de rezultatul obtinut.

Acum, cu internetul la indemana se pot pune in practica diverse retete de prajituri delicioase, cum ar fi: prajiturele.com, se poate alege prajitura potrivita pentru orice ocazie. Si cum ocaziile nu sunt putine, la cat mai multe retete sublime.
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate