Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 1
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Vanzarea de haine in comertul online.

Vanzarea de haine in comertul online.

Dată adăugare: June 20, 2012 08:27:18 PM
Author: cipiot
Categorie: Internet: Magazine Online
Din ce in ce mai multe magazine au inceput sa comercializeze haine pe internetul romanesc. Faptul ca de la an la an comertul online este in crestere atat la nivel mondial dar si la nivel local, este incontestabil. Conform statisticilor publicate de Romcard, volumul de tranzactii cu plati online a ajuns la 51,9 milioane de euro, adica cu 42% fata de anul trecut iar platforma de tranzactionare online a raportat o cifra de 43,2 milioane de euro. O parte din aceste plati au fost facute bineinteles pe site-urile din afara, dar asta arata faptul ca tot mai multi romani isi muta cumparaturile pe internet.

Este greu de masurat volumul tranzactiilor din comertul online autohton, dar asta pentru ca cele mai multe cumparaturi online in Romania au loc cu plata la domiciliul clientului sau la sediul magazinelor online. Avantajele cumparaturilor de haine online sunt multiple.

Primul si cel mai important avantaj este economia de timp. Daca vrem sa mergem pana la un magazin de haine care ne place foarte mult trebuie sa ne rezervam foarte mult timp. Drumul dus-intors poate fi destul de lung si obositor intr-un oras tot mai aglomerat, timpul petrecut in magazin pentru vizualizarea hainelor si posibilele cozi de la casa. Pentru toate acestea se pot pierde in medie cateva ore pe zi. Cumparand haine online acesti timpi morti se reduc la cateva minute. Este mult mai usor sa parcurgi cu privirea zeci de sortimente de haine decat in magazin. Mai mult decat atat, deplasarea de la un magazin la altul poate dura foarte mult timp pe cand in mediul online acest lucru dureaza cateva secunde. Daca de exemplu nu gasim o anumita marime pe stocul unui magazin, trebuie sa mergem la altul, pe cand in mediul online trebuie doar sa deschidem un alt site.

Un alt avantaj foarte important este economia banilor. Pentru a gasi cel mai bun pret la un anume tip de produs ar trebuie sa petrecem foarte mult timp in oras printre multe magazine. In mediul online acest lucru se rezolva simplu prin folosirea google si comparatia de preturi intre site-uri. Fata de preturile produselor afisate in magazinele din oras, preturile din magazinele virtuale sunt mereu cu 20-30% mai ieftine datorita costurilor mult mai reduse ale comerciantului.

Unul din cele mai importante aspecte ale cumparaturilor de haine online este fara indoiala siguranta cumparaturilor. Aparent in cadrul unui magazin din oras poti proba o haina inainte sa o cumperi sau poti cere sfatul vanzatorului sau unui prieten. Avand in vedere Ordonanta Guvernului 130 din anul 2000 privind comertul online, consumatorul poate returna orice podus in 10 zile si primi banii inapoi. In cazul magazinelor de haine retururile sunt obisnuite pentru ca uneori marimea unui produs nu se potriveste sau pur si simplu consumatorul s-a razgandit sau s-a hotarat la alte produse. Deci, daca in magazin proba produsului o putem face in functie de acceptul vanzatorului pentru cateva minute, prin cumpararea online, decizia de a pastra sau nu produsul poate merge pana la aproape 10 zile. Bineinteles, este mereu recomandat sa intrebam si sa confirmam cu magazinul practica acestei politici pe care o folosesc toate magazinele serioase de pe internet.

Din punct de vedere al parerilor si opiniilor celorlalti, daca la magazinul din oras putem cere doar parerea obiectiva a vanzatorului sau a unui prieten care este sau nu intamplator acolo, pe internet putem citi parerea si reviewurile multor consumatori. Ba chiar putem gasi diverse recomandari asa cum se gasesc pe hainetari.com

Fireste, nu se va renunta la cumparaturile clasice, dar acest tip modern de cumparaturi ne poate economisi timp, bani si putem avea siguranta si multumirea ca produsului ales este pe placul nostru.
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate