Director web romanesc cu inscriere gratuita  - Article Details
Linkuri Featured
Statistici
  • Total Linkuri: 10013
  • Aprobate azi: 0
  • Total Categorii: 33
  • Total SubCat.: 247

Director Românesc


Despre promovare si optimizare.

Despre promovare si optimizare.

Dată adăugare: June 12, 2012 10:40:05 PM
Author: cipiot
Categorie: Internet: Promovare Web
Foarte putini din cei care isi fac un site pentru prima data stiu ca partea de constructie si finalizare a unui site este doar partea de inceput si ca dupa ce site-ul este gata abia atunci incepe o continua munca de promovare a acestuia.

Inainte de toate este important ca site-ul in sine sa fie bine optimizat. Aceasta se mai numeste si optimizarea in site, adica optimizarea care se face in interiorul site-ului. Un aspect foarte important este ca fiecare pagina sa se incarce foarte rapid, adresele web ale paginilor numite si url-uri sa fie alcatuite din cuvinte cheie relevante pentru continutul paginii respective, titlurile paginilor sa contina de asemenea cuvintele cheie dupa care doriti ca site-ul sa fie gasit dar sa descrie si cat mai clar si mai putin agresiv continutul acestora. Informatia trebuie sa fie asezata in mod clar pe site, designul atragator, fara exces de reclame si culori deranjante.

Chiar daca Google a anuntat in urma cu mai multi ani ca nu mai tine cont de meta tagurile din site-uri, celelalte motoare de cautare inca tin cont de acestea. Meta tagurile sunt niste coduri html puse in codul sursa al unui site si descriu continutul paginilor respective si cuvintele cheie relevante pentru acestea.

A doua parte a optimizarii este asa numita optimizare off site care se refera la promovarea site-ului pe alte site-uri pentru a obtine trafic si o pozitionare mai buna in motoarele de cautare. Pentru asta este necesar ca site-ul pe care il promovam sa apara pe cat mai multe directoare web, bloguri, site-uri asemanatoare sau din domenii auxiliare, forumuri de discutii, retele de socializare si oriunde este in general posibil.

Directoarele web sunt un ansamblu de link-uri catre diferite site-uri sortate in functie de categorii. In general aceste directoare contin diverse servicii gratuite sau contra cost si articole pe diferite teme. Unele directoare sunt specializate pe anumite domenii iar cele mai multe sunt generale. De obicei administatorii acestor directoare accepta sa listeze site-uri gratuit sau daca pun un anume un link reciproc catre director sau catre un alt site. De asemenea, cele mai multe accepta site-urile si in functie de standardul de calitate pe care acestea il prezinta, si anume: sa nu contina erori de programare, link-uri catre pagini sau site-uri inexistente, pop-upuri, spam, reclame in exces sau link-uri externe in exces. O mica parte din directoare ofera inscrierea contra cost, cele mai multe din acestea oferind-o gratuit.

In Romania si in lume exista sute si chiar mii de astfel de directoare. De aceea exista servicii contra cost de inscriere in directoare oferite de intreprinzatori specializati in asta. Acestia ofera servicii de inscriere in directoare romanesti, straine sau comentarii cu link in bloguri. Preturile sunt accesibile si foarte convenabile iar primele rezultate nu vor intarzia sa apara.
Ratings
You must be logged in to leave a rating.
Average rating: (0 votes)
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Articole:
Brother innov - o masina
Masina de cusut Brother innov - is 750e si functiile acesteia.
La ce ne pot ajuta
Despre uleiurile esentiale si modul in care acestea ne ajuta.
Sistemele puternice au
O placa video este un accelerator grafic, un chip sau un modul care genereaza si prelucreaza imaginile pentru a fi afisate mai rapid si mai bine pe monitor.
Cum alegi cele mai bune
Camerele de supraveghere ip, cum alegem cea mai buna camera de supraveghere ip.
Publicitate